Facebook

Wilt u weten wat er nog meer op camping Starnbosch gebeurt bezoek dan ook onze Facebookpagina

Vader en Zoon Weekend

Kijk nu op de speciale website van ons vader en zoon weekend. Ook voor opgave en info

Vrienden en Familie Weekend

Kijk nu op de speciale website van ons vrienden en familie weekend. Ook voor opgave en info

We gaan iets nieuws doen!

Al jaren is er op camping Starnbosch in Dalfsen het vader en zoon weekend en het stoere meiden weekend. En voor de laatst genoemde staat er dit jaar een verandering te wachten. We krijgen namelijk dit jaar nieuw het Vrienden en Familie Weekend.

De laatste jaren waren er tijdens onze weekenden vragen van mensen die niet zo in het programma paste en wij deze mensen dus teleur moesten stellen. Zoals bijvoorbeeld de vraag van een vader: “Ik  wil ook wel eens met mijn dochter komen”. Of de vraag “mogen opa en oma ook mee”. Dit alles hebben we nu opgelost. Tijdens het Vrienden en Familie Weekend is iedereen welkom. Opa en oma met de kleinkinderen, twee vriendinnen met hun zonen of gewoon u met de hele familie.

Het programma voor het Vrienden en Familie Weekend willen we zo indelen zodat er voor elk wat wils te doen is. Zo kan het zijn dat er op één tijdsstip meerder programma onderdelen beginnen. Iedereen kan dus een eigen keuze maken wat hij of zij wil gaan doen. Er wordt al druk gesleuteld aan leuke onderdelen voor het programma. Mensen die al eerder hebben deelgenomen aan een vader en zoon weekend of het stoere meiden weekend weten wat voor leuke sport, spel, entertainment en creatieve activiteiten wij in het programma proberen te verwerken.

Natuurlijk is het eten en een aantal consumpties ook bij het Vrienden en Familie Weekend inbegrepen. Zo verzorgen wij het eten op vrijdagavond bij uw aankomst, Hebben een gezellige barbecue op het programma staan voor zaterdag en tenslotte verzorgen wij een heerlijke lunch op zondag middag. Tijdens diverse programma onderdelen komen we nog langs met koffie en thee.

Het Vrienden en Familie Weekend zal plaats vinden van 8 t/m 10 juni 2018. Dat is het weekend na het Vader en Zoon Weekend. De kosten per deelnemer bedragen € 45,- voor het gehele weekend. Een kampeerplaats kost € 20,- zonder elektra en € 30,- met elektra. Heeft u geen kampeermiddelen? Geen probleem op de camping zijn voldoende huuraccommodaties aanwezig. En voor als u het heel gezellig hebt gehad hebben we nog het Vrienden en Familie Nageniet Weekend. Waarbij u tegen een zeer aantrekkelijk tarief nog een weekend langer kan nagenieten.

Voor Meer info en aanmelden kunt u terecht op de bij  behorende website www.vriendenenfamilieweekend.nl

Ook de inschrijving voor de 12e Vader en Zoon Weekend is geopend. Deze is van 1 tot en met 3 juni 2018. Meer info en aanmelden kan op www.vaderenzoonweekend.com