Foto albums

Bekijk hier onze foto albums

YouTube

Bekijk onze filmpjes op YouTube

Facebook

Wilt u weten wat er nog meer op camping Starnbosch gebeurt bezoek dan ook onze Facebookpagina

Zit u morgen ook voor de TV?

Zoals we al eerder meldde doet camping Starnbosch mee aan “De beste van Nederland”. Dit RTL4 televisieprogramma is op zoek naar de beste overnachting van Nederland. Als u ook vindt dat camping Starnbosch de leukste is vinden we het leuk als u op ons stemt. Heeft u nog niet gestemd? Dat kan hier!
Voor de beelden van het televisieprogramma is er deze zomer een leuke vlog film gemaakt. En deze is morgen eindelijk te zien. Kijk dus allemaal morgen Zaterdag 2 december om 15:20 uur naar RTL4. En stem tussendoor natuurlijk op ons!
bent u niet in de gelegenheid om morgen te kijken? De herhalingen van het programma zijn op Zaterdag 9 december ca. 10.30 uur op RTL4 en Zondag 24 december ca. 14.00 uur op RTL4
Verder hebben we nog meer leuk nieuws. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuw toiletgebouw in het bosgedeelte van de camping en wordt de laatste hand gelegd aan 2 nieuwe verhuur accomodaties op de camping. Deze winter zal er nog meer gebeuren maar daar hoort u later meer over. Waar we ook naar uitkijken is de komst van een supersnelle glasvezel verbinding op de camping welke we volgens planning in de lente mogen verwelkomen.