Vader en zoon weekend - starnbosch.nl

Vader en Zoon Weekend

Elk jaar is er in Dalfsen op camping Starnbosch het enige echte originele Vader en Zoon Weekend. Een kampeerweekend vol met sport, spel en entertainment.

Een goed idee natuurlijk daar de meeste vaders niet echt vaak de tijd hebben om eens iets leuks met de kinderen te gaan doen. En ja vaders en zonen hebben nou ook niet zo de behoefte om samen te wachten voor het pashokje waar de dames weer in staan. Of uren te neuzen in alle rekken bij een oorbellen winkel. Om maar niet te spreken over zeurende dames wanneer de afwas nou eens eindelijk gedaan wordt. Nee mannen hebben meer behoefte aan “echte mannendingen”. Zoals spannende activiteiten waarbij misschien ook nog de nodige spierkracht voor nodig is. Of lekker knoeien achter de barbecue en voetballen. En zeg nou zelf als kind zijnde is er toch niks prachtiger dan samen met je Pa op pad. Daar zullen ze nog jaren over praten.

fantastisch weekend voor vader en zoon 

Eten en drinken is geheel verzorgd. Kortom een feestje voor vader en zoon. Kijk hieronder de film wat we de afgelopen jaren onder andere hebben gedaan. Het vader en zoon weekend is van 4 tot en met 6 juni 2021. Meer info zie www.vaderenzoonweekend.com