header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

 

Camperplaatsen

Camping Starnbosch beschikt over camperplekken voor kampeerders met camper voor een kort verblijf. Deze plaatsen bevinden zich vóór de camping vlak bij de receptie. Ideaal aan deze kort- verblijfplaatsen is dat ze niet op het afgesloten terrein van de camping zijn en u toch gebruik kunt maken van alle faciliteiten die onze camping biedt. Wanneer u dus 's morgens vroeg wil vertrekken of 's avonds pas laat wil aankomen na een ritje in de prachtige omgeving is dit geen probleem.( wel even van tevoren bellen)

De plaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elektrische aansluiting, met stroommeter.  U betaald u 0,45 cent per kw.  De camper serviceplaats ligt nabij met water, afvoer gebruikt water. U kunt het chemisch toilet legen in het nabijgelegen sanitairgebouw. De camperplaatsen voor kort verblijf zijn voor maximaal 3 overnachtingen. 

 

Let op! Camperplaatsen zijn niet te reserveren. Camperaars willen flexibel zijn in de tijd dat ze verblijven bij ons. Wij zien vaak dat ze 1 nachtje willen staan bij aankomst en vervolgens verblijven ze 3 nachten en vergeten dit te melden.  Dit valt voor ons niet in te plannen en te reserveren. 

 

camperplaats op campin Starnbosch Dalfsen  camperplek op verharde ondergrond op camping Starnbosch  gezellig met de camper met mooi weer  chemischtoilet voor het legen en spoelen van uw tank 


De kosten bedragen € 16.95  per plaats per nacht  in het laag seizoen  en € 18,95  in het hoogseizoen, exclusief € 1,60 toeristenbelasting/ milieu per persoon.
Honden zijn toegestaan op de camperplaatsen.
Natuurlijk kunt u ook met uw camper op onze andere kampeerplaatsen op de camping terecht maar dan tegen het normaal geldende campingtarief. Campers kunnen op de camping overal staan. We hebben overal harde bosgrond waar overal op te rijden is. 

Campercontact waardeert ons met een hoge waardering door campercontact