header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

 

Kampeerplaatsen

Op camping Starnbosch bieden wij diverse kampeerplaatsen. Met ook diverse mogelijkheden en eventuele uitbreidingen.

Het door bos omringde parkgedeelte van camping Starnbosch bestaat uit ruim opgezette open kampeervelden die worden omsloten door brede hagen. Alle plaatsen op deze kampeervelden zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Deze zijn voorzien van een stroommeter.  Er zijn velden waar de auto bij de plaats mag staan, maar er zijn ook autoluwe  velden. Op een aantal velden is een kleine speeltuin.

kampeerveld met heerlijk gras en een speeltoestel voor de kinderenDe plaatsen 1 t/m 153 zijn voorzien van 10 ampère stroom. 
De comfortplaatsen 40 t/m 53 en 106 t/m plaats 153 zijn voorzien van 10 ampère stroom, aangesloten op de riolering en water bij de staplaats.

Eerder spraken wij over een apart park- en bosgedeelte op de camping. Maar de plaatsen in ons bosgedeelte bestaan tegenwoordig ook uit prachtige veldjes en beschutte plaatsen daar ons bosgedeelte behoorlijk uitgedund is. U kampeert dus niet in een donker koud bos!
De meeste kampeerplaatsen beschikken over 6 ampère stroompunten. Ook staat er achterin het bos een privé-sanitaire voorziening bij de plaatsen 262 en 263.
Het bosgedeelte wordt volledig autoluw gehouden in het hoogseizoen. Verspreid in het bos zijn er kleine speeltuintjes op de kampeerveldjes.


Ook heerlijk in de zon op een bosrijkeplaatsOok zijn er kampeerplaatsen die zijn voorzien van Privé sanitaire en is het mogelijk om eventueel met uw hond te kamperen.

Is het u nog niet duidelijk? Op onze plattegrond wordt het een stuk duidelijker of stel uw vraag aan ons.