Nieuws - starnbosch.nl
header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

receptie en winkel zijn verhuisd.

Onze receptie en winkel zijn verhuisd, 

 

Om praktische redenen is onze receptie en winkel verhuisd. Deze bevindt zich nu meer op de camping. U rijdt de camping op tot het zwembad en aan de rechterkant tussen de snackbar en het toiletgebouw bevind zich nu de nieuwe receptie. 

 

Ons telefoonnummer is 0529-431571. 

Comfort plus wellness

Hoe heerlijk zou het zijn om met eigen gezin of groep van  maximaal 10 personen te genieten van een eigen wellness op  je kampeerplaats. Nou dat kan!!! 

We hebben  een comfort plus wellness plaats.

U beschikt over een beetje afgeschermde kampeerplaats gelegen in het bos, met prive sanitair en een eigen sauna en hottub. U krijgt hierbij 2 zakken hout en aanmaakblok.  Extra hout is te verkrijgen bij de receptie voor 7,50 per zak. U kan deze comfort plus wellness voor minimaal 2 dagen huren voor 95,00 euro per nacht. 

 

 

 

Starnbosch Express

Nieuwe bus voor de Starnbosch Express

Niet meer alleen huifkarren voor de Starnbosch Express maar zelfs een echte bus. Wel een cabrio dan, zodat je in de zomer heerlijk 'buiten' kunt zitten. 

Hier alvast een voorproefje van de bus. Op dit moment wordt de bus geverfd zodat deze helemaal bij het Starnbosch hoort. 

 

Ruimte genoeg voor opslag van uw caravan of camper

camping Starnbosch heeft nu ook voor u een prachtige droge caravan stalling. ook voor camper, boor, vouwwagen of aanhangerHart van Nederland wist op zaterdag 22 augustus jongstleden te melden dat er in Nederland geen stallingsruimte meer is te vinden voor al die mensen die vanwege de coronacrisis een caravan hebben aangeschaft voor vakantie in eigenland. Nou niets is minder waar. Camping Starnbosch heeft stallingsruimte genoeg in hun nieuwe stalling in Dalfsen. In dit stenen pand staat uw bezit veilig en droog opgeslagen. De ruimte is voorzien van ruime toegangsdeuren zodat uw bezit makkelijk zonder schade naar binnen gereden kan worden. Behalve voor caravans kunt u hier ook terecht voor de stalling van uw vouwwagen, camper, boot, auto, oldtimer of aanhanger.

De kosten bedragen € 49,95 per strekkende meter. En dat is inclusief de dissel bij caravans, aanhangers en vouwwagens. Genoemde tarief is inclusief 1 keer halen en brengen. tarieven voor meerdere keren per jaar halen en brengen zijn in overleg mogelijk met de receptie.

Stalling ruimte en boedelopslag

ruime droge stalling voor uw caravan, vouwwagen, aanhanger of camperBent u op zoek naar stallingruimte voor uw caravan? Camping Starnbosch beschikt nu over een grote nieuwe stallingsruimte in Dalfsen. Hier hebben wij plaats voor minimaal 30 caravans. De stalling is in een afgesloten stenen gebouw waar uw waardevolle bezit veilig staat. De ruimte is voorzien van ruime toegangsdeuren zodat uw bezit makkelijk zonder schade naar binnen gereden kan worden. Behalve voor caravans kunt u hier ook terecht voor de stalling van uw vouwwagen, camper, boot, auto, oldtimer of aanhanger.

De kosten bedragen € 49,95 per strekkende meter. En dat is inclusief de dissel bij caravans, aanhangers en vouwwagens. Genoemde tarief is inclusief 1 keer halen en brengen. tarieven voor meerdere keren per jaar halen en brengen zijn in overleg mogelijk met de receptie.

 

Ook hebben wij boedelopslagunits te huur. De units zijn droog, vorstvrij, afsluitbaar. Ze zijn ongeveer 30m3 groot. wilt u informatie. Bel gerust de receptie van de camping voor informatie 0529-431571

uw kampeermiddel staat bij ons veilig en droog in de opslag caravanstalling camping Starnbosch

Op camping Starnbosch is het weer feest deze zomer!

Deze week is er vossenjachtMede dankzij het recreatieteam is het voor vele kampeerders weer volop genieten op Starnbosch. Zo was er afgelopen week een heuse poolparty in het zwembad en staan er de komende week ook weer spelen op het programma. Zo is er een Glow in the dark disco, levend Stratego en een leuke vossenjacht op woensdag. Opgeven voor de vossenjacht kan tot dinsdag 17:00 uur. Elke ochtend is er natuurlijk knutselen en s ’avonds rijdt de starnboschexpress weer. Aanstaande vrijdag is er bij mooi weer ook weer een gezellige coronaproof Bingo. Komt u ook gezellig langs?

gezellioge poolparty afgelopen week  poolparty

het rekreatieprogramma van deze week

Hoera, we rijden weer!

De Starnbosch Express is weer onderwegDe zomervakantie 2020 is aangebroken. Dus kon de Starnbosch Express ook eindelijk weer op pad. En gelukkig mag het ook weer. Campingbaas Robbin stapt weer van zaterdag tot en met donderdag in de auto om alle kinderen na het avondeten weer op te halen voor het meeleeftheater. Zoals vanouds zijn er diverse opstaphaltes verdeeld over de camping. Aan de meerijdende ouders wel de vraag om de anderhalve meter regel wel in acht te nemen.
Ook het rekreatieteam is afgelopen zaterdag gestart met hun programma. Tot 25 augustus zorgen zij weer volop voor vermaak van alle leeftijdsklasse. Zo is er elke ochtend om 10:00 uur na de ochtendgymnastiek leuk knutselen. En verder op de dag kom je van alles tegen met leuke spelletjes, levend Stratego, vuur-water-spons spel, sportactiviteiten, speurtochten in het bos, stokbroodjes bakken, een film in de bioscoop en noem nog maar op.

 de Starnbosch Express gaat rond over de hele camping  rijden jullie vanavond ook mee naar het meeleeftheater  We vinden het reuze leuk

Privé sanitair in het nieuws

prive sanitair units in de StentorAfgelopen week zijn we overspoeld met landelijke media vanwege ons idee met privé sanitair units. Campingbaas Robbin kon het niet over zijn hart krijgen om de al reeds aanwezige gasten weer naar huis te sturen. Want de veiligheidsregio IJsselland heeft bepaald dat nu tijdens de corona crisis de camping open mag blijven maar het zwembad, en nog belangrijker, de sanitair ruimtes gesloten moeten worden.

Hoe gaan de gasten die hun tent en caravan al geplaatst hebben nu naar de wc? Dat vroeg Robbin zich af. Op een aantal plaatsen zijn al privé sanitair units. Misschien kan ik er een paar maken die verplaatsbaar zijn. En zo geschiedde het. Robbin en de installateurs gingen snel aan de slag en al snel stond het eerste exemplaar in elkaar. Met een douche (met warm watervoorziening natuurlijk) en een toilet. Al snel volgden er meer met als gevolg weer een aantal blije campinggasten.
Na een stukje op Dalfsennet.nl die er lucht van kregen kwamen al snel de aanvragen van andere landelijke media bedrijven of ze langs mochten komen. U kunt hier hun filmpjes bekijken:

Als u informatie wilt of er nog een unit beschikbaar is kunt u het beste contact opnemen met de receptie van camping Starnbosch.

 

 

404

404: Not Found

Sorry, maar de gevraagde pagina kan niet gevonden worden, of bestaat niet meer.

Waarschijnlijk is onze nieuwe website hiervan de oorzaak. Onze excuses.


Ga naar de pagina van uw keuze via het menu aan de bovenkant van deze pagina.

Verhuur Tarieven

.

Verhuurtarieven 2023 1 nacht mid
week
Lang
weekend
week
Sparrenhut 2 personen meer info Laagseizoen € 40,--  i.o.  i.o.   i.o.
met kachel, eigen beddengoed meenemen   Hoogseizoen € 50,--  i.o.  i.o.  i.o.
Houten tenthuis 2 personen meer info Laagseizoen € 40,--  i.o.  i.o.  i.o.
verplaatsbaar, eigen beddengoed meenemen   Hoogseizoen € 50,--  i.o.  i.o.  i.o.
             
           
Trekkershut 4 persoons, meer info Laagseizoen  € 40,--  i.o.  i.o.  i.o.
2 stapelbedden, eettafel, + 4 stoelen, 4 hoofdkussens, eigen beddengoed meenemen.    Hoogseizoen  € 50,--  i.o.  i.o.  i.o.
Boomhut het Kraajenest 4 personen meer info Laagseizoen   i.o  € 275,--  € 275,--  € 375,--
2 slaapkamers, badkamer met toilet en douche, inclusief beddengoed   Hoogseizoen  i.o.  € 475,--  € 475,--  € 625,--
verplaatsbaar de Sleurhut 4 personen meer info Laagseizoen  i.o.  € 225,--   € 225,--   € 425,--
2 slaapkamers, woonkamer met keuken, eigen beddengoed meenemen   Hoogseizoen   i.o.  € 275,--  € 275,--  € 525,--
Berkenhut 4 personen meer info Laagseizoen  € 40,--  i.o.  i.o.  i.o.
met kachel eigen beddengoed, eetgerei, kookgerei meenemen   Hoogseizoen  € 50,--  i.o.  i.o.  i.o.
Dennenhut 4 personen meer info Laagseizoen  € 70,--      
met kachel, toilet  eigen beddengoed meenemen    Hoogseizoen  € 90,--      
Boslodge 4 personen meer info Laagseizoen  i.o.  € 275,--  € 275,--  € 375,--
2 pers bed + slaapzolder  tv, badkamer met toilet en douche kachel, incl beddegoed   Hoogseizoen  i.o.  € 475,--  € 475,--  € 625,--
Woodlodge 4 personen meer info Laagseizoen  i.o.  € 275,--  € 275,--  € 375,--
vakantiehuisje met keuken, tv, toilet. Kachel, incl beddegoed   Hoogseizoen  i.o.  € 475,--  € 475,--  € 575,--
kastanjehut 4-6 personen meer info Laagseizoen 70,--      
2 pers bed + bed erboven, 2 slaapbanken  keuken, tv, toilet, kachel,  (luxe trekkerhut)   Hoogseizoen  90.--      
Larikshut 4/5 personen meer info Laagseizoen  i.o.  € 275,--  € 275,--  € 375,--
2 pers bed, stapelbed, en slaapbank keuken, badkamer met douche, beddengoed   Hoogseizoen  i.o.  € 475,--  € 475,--  € 625,--
Haviksnest 4/5 personen meer info Laagseizoen  i.o. € 325,-- € 325,-- € 425,--
2 pers bed, stapelbed, en slaapbank keuken, badkamer met douche, beddengoed   Hoogseizoen  i.o. € 525,-- € 525,-- € 675,--
Vakantiehuis bij de ingang 4 personen meer info Laagseizoen  i.o.  € 325,--  € 325,--  € 425,--
2 slaapkamers, badkamer met douche en toilet, keuken inclusief beddengoed   Hoogseizoen  i.o.  € 525,--  € 525,--  € 675,--
populierenhut 4 personen meer info Laagseizoen  i.o.  € 325,--  € 325,--  € 425,--
keuken, badkamer, tv,  cv, Inclusief beddengoed   Hoogseizoen  i.o.  € 525,--  € 525,--  € 675,--
Safari tent tot 6 personen meer info Laagseizoen  i.o. € 225,-- € 225,-- € 325,--
Eigen beddengoed meenemen, wel keuken en eetgerei   Hoogseizoen  i.o. € 375,-- € 375,-- € 575,--
Beukenhut 8 personen meer info Laagseizoen  i.o.  € 425,--  € 425,--  € 675,--
keuken, badkamer, TV, 4 slaapkamers Inclusief beddengoed   Hoogseizoen  i.o.  € 625,--  € 625,--  € 825,--
Eikenhut 8 personen meer info Laagseizoen  i.o.  € 425,--  € 425,--  € 675,--
keuken, badkamer, TV, 4 slaapkamers Inclusief beddengoed   Hoogseizoen  i.o. € 625,--  € 625,--  € 825,--
Wilgenhut 10 personen meer info Laagseizoen  i.o.  € 575,--  € 575,--  € 825,--
keuken, badkamer, tv, 4 slaapkamers inclusief beddengoed   Hoogseizoen  i.o.  € 725,--  € 725,--  € 875,--
Groepsacc. de Jachthut 14 personen meer info Laagseizoen  i.o.  € 775,--  € 775,--  € 875,--
inclusief beddengoed, badkamer met douche en toillet   Hoogseizoen  i.o.  € 875,--  € 875,--  € 1125,--
Toeristenbelasting en milieu heffing  p.p. per nacht € 1,50--      

Prijzen zijn exclusief 1,50 toeristenbelasting en milieuheffing per nacht per persoon. Aankomst na 15.00 vertrek tussen 9.00 en 11.00 Huisjes moeten schoon achtergelaten worden. koelkast leeg, vuilnisbakken leeg. Alle huisjes behalve de Trekkershutten, Berkenhut, Sparrenhut en Safaritent hebben eigen beddengoed, Na gebruik op de dag van vertrek de hoeslakens en dekbedhoezen eraf halen en binnen bij de voordeur deponeren. Toiletpapier, theedoeken, handdoeken, etc zitten niet bij de verhuur in.

 • Hoogseizoen 2023
 • Hemelvaart 17 mei tot 21 mei.
 • Pinksteren 26 mei tot 29 mei
 • Zomervakantie 7 juli tot 27 augustus.

 

Overige verhuurtarieven 2023
Mobiele hottub per dag, incl. 2 zakjes hout meer info € 65,--
Mobiele Hottub 2 dagen, incl 2 zakjes hout meer info € 95,--

mobiele sauna per dag  incl 1 zak hout

Pizza oven, incl. hout

 

meer info

 € 55,--

 € 50,--

Boot op trailer per dag, excl. brandstof meer info € 85,--
Boot op trailer 2 dagen, excl. brandstof meer info € 150,--
Boot op trailer per week, excl. brandstof meer info € 350,--
Wellnessplein 1 uur meer info € 25,--
Wellnessplein vervolg uren per uur meer info € 15,--
Wellnessplein per dag meer info € 75,--
Wasserette per was, incl zeep meer info €  5.00
Droger munt, per 6 minuten meer info €  1.00
Digitenne per dag voor tv ontvangst   €  2,50
Digitenne per week voor tv ontvangst   € 12.50

Fietsen via IJselbikes Verhuur

(Stadsfietsen, Electrische fietsen & Kinderfietsen.)

 

meer info

 

<


 

Over Ons

Camping Starnbosch is sinds 1965 een officiële ANWB erkende camping, maar al vanaf 1920 bood de familie Schrijver al kampeergelegenheid, waar voornamelijk de padvinderij gebruik van maakte. Tussen 1961 en 2001 heeft Jan Schrijver 40 jaar lang camping Starnbosch, voorheen ‘Het Boskamp’ genaamd, op geheel eigen wijze geëxploiteerd. In 2002 kwamen Rolf en Barbara Halverhout hem versterken, een samenwerking die tot 2012 geduurd heeft.
Begin 2013 heeft Robbin de camping overgenomen. Als jongetje groeide hij op op een camping in Giethoorn. Robbin is eerst in andere sectoren als zelfstandig ondernemer actief geweest en gaat nu alweer meerdere jaren verder met camping Starnbosch.  Hij heeft de camping aangepast aan het kamperen van nu. Onder andere door prive sanitair units bij te plaatsen. meer stroom op de plekken zodat ook een senseo het doet. 

 

 

Verhuur

 

Verhuur

U kunt ook op camping Starnbosch terecht om een leuk huisje, bungalow,  of tent te huren. In het menu boven aan de pagina vindt u de verschillende opties. Per onderwerp is er een aparte pagina waar u alle informatie kunt vinden. 

Contact

 

Adresgegevens

Camping Starnbosch
Sterrebosweg 4
7722 KG DALFSEN

telefoon (0529) 431571
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden

De receptie en de winkel zijn op de volgende tijden open:

 • Van 1 april tot 1 november 9.00 tot 17.00.
 • In het hoogseizoen, waaronder Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie 09:00 tot 20.00
 • Tussen 1 november en 1 april kunt u ons altijd  bereiken via de deurbel of via de telefoon als er niemand in de receptie is .  We hebben in deze winterperiode geen vaste openingstijden maar werken op afroep.  
 • Wilt u buiten deze tijden uw aankomst plannen, neem dan vooraf even telefonisch contact op.

Onze receptie is verhuisd. U gaat de camping op en voor het zwembad aan de rechterkant bevindt zich nu de receptie tussen het sanitairgebouw en de snackbar. 

De camping is het gehele jaar geopend.


U kunt bij ons het gehele jaar door kamperen met uw caravan, tent of camper. Ook zijn onze vaste verhuuraccommodaties het gehele jaar beschikbaar voor de verhuur. 

 

 

 

 

 

verplaatsbaar flexibel huisje "de Sleurhut"

Nieuw in de verhuur:

Een flexibel verplaatsbaar huisje de Sleurhut. Dit huisje kunt u huren op de plek die u wenst in overleg met de camping.( minimaal een week) de sleurhut heeft een vaste plek, deze is wel te boeken voor een weekend of een midweek. 

Het huisje is voorzien van twee slaapvertrekken. 1 met tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed. Het huisje is voorzien van een keukentje en stromend water(mits er een aansluiting is op de plaats). Het huisje is voorzien van kachel en goed geisoleerd en daardoor het hele jaar te huren. Het huisje is voorzien van beddengoed.

 

 

Lekker springen op Starnbosch

Voortaan kunnen jullie lekker springen op camping Starnbosch. Sinds vandaag heeft de camping een heuse air-mountain. U weet wel zo'n luchtkussen die in de grond zit. Komt u ook springen? wel graag de schoenen even uit.

ANWB geeft ons weer 4 sterren voor 2019

De ANWB heeft, mede dank zij de tevreden bezoekers bij ons, camping Starnbosch ook dit jaar weer vier sterren gegeven. Daar zijn wij natuurlijk weer reuze blij mee. En hopen dat u ook in het komende kampeerjaar weer net zo’n gezellige vakantie of gewoon een gezellig kampeerweekend bij ons komt vieren.

Wat is er verandert op de camping?
Een grote verbetering is de de weg op de camping die richting het bosgedeelte gaat is voorzien van bestrating. Dit heeft als voordeel dat er in droge periodes niet meer naar stof hoeft te worden gehapt voor de kampeerders die langs dit pad staan. Verder is de entree van de receptie en tevens kampwinkel voorzien van een ruimere bestrating.
Ook voor huur accommodaties zijn er 2 wijzigingen op de camping. Zo is de Populierenhut er bij gekomen voor 4 personen. Maar er staat een slaapbank bij in dus met 6 personen zou u er ook in kunnen verblijven.
De ander hut is het “Kraayennest” geworden. Dit is een boomhut waar je even een trap voor moet beklimmen maar dan heb je wel het prachtigste uitzicht over heel de camping. Deze hut is ook voorzien van een ruim balkon en is geschikt voor 4 personen (een tweepersoonsbed en een stapelbed).
U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen. En heeft u al de kampeer kriebels? Geen probleem want de camping is gewoon geopend. Net zo als ons verwarmde sanitair gebouw.

Camping Starnbosch zoekt het hogerop in de Boomhut

Camping Starnbosch zoekt het hogerop.

Aan de rand van de camping, tussen de bomen hebben wij een boomhut gebouwd. Deze boomhut ligt zo,n 5 meter boven het maaiveld en kijkt uit over de camping en de naastgelegen bossen.

De boomhut heeft 2 slaapkamers . 1 slaapkamer is voorzien van stapelbed met 2 bedden. De andere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een groot panorama-raam. Wanneer u s,ochtends wakker wordt en de gordijnen opent waant u zich midden in het bos.  De boomhut is voorzien van badkamer met toillet en douche. De boomhut heeft een ingericht kookeiland met koelkast.

Aan de campingkant bevindt zich een ruim terras met tuinset. Aan de achterkant bevindt zich een frans balkon waar u s,ochtends heerlijk rustig kunt zitten.

 

Hoofdprijs bij Bingo was een Harten 10!

De gasten die al eerder hun vakantie op camping Starnbosch doorbrachten weten het allemaal al…. Op vrijdagavond is er de bingo! Maar gisterenavond was het wel een hele aparte bingo. Nadat er een aantal rondes bingo was gespeeld, waar overigens weer zeer leuke prijzen te winnen waren, werd het publiek getrakteerd op een optreden van Harten 10. Dit Nederlandstalige duo, waarvan hun muziek veel te horen is op onder andere RadioNL, Had de zaal al snel op z’n kop. Met campingbaas Robbin voorop ging de polonaise al binnen een paar nummers door de zaal. Niet alleen de campinggasten waren getuige van dit heerlijke optreden. Nee ook de echte fans waren hun idolen achterna gereisd en namen ook gezellig plaats bij de bingo. En ook zij wisten al snel waar “de vitamine B12” voor stonden.
Harten 10, bestaande uit Martin en Tineke, zijn geen onbekenden op de camping. Ook zij hebben onze gezellige camping een aantal jaren geleden ontdekt en vermaken zich hier dan ook uitstekend. Martin vertelde nog volgend jaar weer terug te komen en dan hoopt hij te kunnen kamperen naast Henk Wijngaard.

Nieuwe virtuele tour te bekijken

Gasten die dit jaar op de camping zijn geweest hebben gezien dat er weer veel verandert is op het terrein. En zo blijven we continu verbeteringen aanbrengen op het terrein. Dus werd het weer eens tijd om onze virtuele tour aan te passen. Nu kunt u ook bijvoorbeeld lekker vanuit uw luie stoel een kijkje nemen in ons nieuwe groepshuis “De Jachthut” of in de andere verhuur accommodaties. Kijk u naar de nieuwe virtuele tour

Starnbosch express weer onderweg

He he.... We mogen weer! Camping baas Robbin stond al weken naast de Starnbosch express te wachten tot hij weer mocht vertrekken. En vanavond was het dan zover. Jim en Rikkie zijn vandaag namelijk aangekomen om alle kinderen weer te vermaken tijdens de mei vakantie.   Bekiijk hier de bij behorende foto's 

Subcategorieën

 

 

 Houdt u van een ongedwongen relaxte kampeervakantie in een bosrijke omgeving zonder drukke wegen in de buurt? Camping Starnbosch ligt midden in de bossen tussen Dalfsen, Heino en Ommen. Vanaf de camping lopen vele wandel- en fietspaden die u door het mooie Vechtdal voeren.

Camping Starnbosch is het gehele jaar geopend. U bent dus altijd welkom om te komen kamperen bij ons.   

KAMPEREN OP STARNBOSCH BETEKENT:

 • Kamperen op de camping midden in de uitgestrekte en  ongerepte Bossen van het rechterseveld tussen de plaatsen Dalfsen, Ommen, Heino en Lemerveld.
 • Rustig gelegen in het bos zonder grote wegen, zonder veel geluid. 
 • Aparte camperplaatsen voor de slagboom 
 • Overal kamperen met tent, caravan en camper op de hele camping. 
 • Honden gratis mee.
 • Veel fiets en wandelpaden. 
 • Dagje winkelen in Zwolle op de fiets of met de auto. 
 • Mountainbiken op de Lemelerberg.
 • Eten en drinken bij restaurant het Boskamp. 
 • Snacken bij de Big Snack op de camping. 
 • Receptie en winkeltje voor de vergeten boodschappen.
 • Verse broodjes vanaf de meivakantie tot en met de grote vakantie
 • Gratis wifi over de hele camping voor het ophalen van uw mailtjes en krant
 • Grote Speeltuin, Kleine speeltuintjes in het midden van de kampeervelden. 
 • Verhuur van Huisjes, Trekkershutten, luxe lodges en groepsaccomodaties. 
 • Verwarmde sanitairgebouwen.
 • Met de meivakantie, pinksteren, hemelvaart en grote vakantie een animatieteam en op vrijdagavond de bingo. 
 • Het hele jaar open en ook winterkamperen.
 • Niet te moeilijk, relaxed, gastvrij en meedenkend.