header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

Langs de rand van de camping staan de Beukenhut en de Eikenhut. Deze accommodaties zijn geschikt voor groepen tot 8 personen. De hutten hebben aan 2 zijden een veranda, 1 gericht op de camping en 1 met een prachtig zicht in het bos.  Aan de zonzijde heeft u het kampeergevoel want daar kijkt u uit over de camping en aan de andere zijde kijkt u het rustgevende bos in. De hutten hebben allebei 4 tweepersoonsslaapkamers en zijn voorzien van een heerlijk warme pelletkachel, een badkamer met douche en een keuken met kookeiland.

De huizen zijn voorzien van beddengoed, kook en eetgerei, bezem, stoffer en blik, tuinmeubilair, koffiezetapparaat/ senseo, waterkoker, koelkast, magnetron.

Virtuele tour Eikenhut
inventarislijst Eikenhut
Boek nu online de Eikenhut
tarief per nacht laagseizoen in overleg
tarief per nacht hoogseizoen in overleg
tarief midweek/langweekend laagseizoen € 450,--
tarief midweek/langweekend hoogseizoen € 650,--
tarief week laagseizoen € 695,--
tarief week hoogseizoen € 875,--
klik voor meer tarieven

 

Prijzen zijn exclusief 1.60 toeristenbelasting en milieuheffing per nacht per persoon. Aankomst na 15.00 vertrek tussen 9.00 en 11.00 Huisjes moeten schoon achtergelaten worden. koelkast leeg, vuilnisbakken leeg.                                                    Na gebruik op de dag van vertrek de hoeslakens en dekbedhoezen eraf halen en binnen bij de voordeur deponeren.

Toiletpapier, theedoeken, handdoeken, etc zitten niet bij de verhuur in.

 

Let op : de foto's in de virtuele tour zijn niet up to date.