header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

Camping Starnbosch heeft ook een eigen zwembad. Bestaande uit een apart peuterbad en een apart gedeelte dat in diepte oploopt van 50 cm tot 140 cm. Rondom het zwembad staan voldoende ligbedjes en gezellige zitjes.  Het geheel is overkapt met een schuifbaar dak, zodat bij mooi weer het dak heerlijk open gezet kan worden en als het even wat slechter weer is je toch heerlijk kunt zwemmen.

lekker zwemmen met de kap open bij mooi weer op camping starnbosch

Het water wordt verwarmd met zonnecollectoren zodat het bij een beetje mooi weer al aangenaam zwemwater is. Het water wordt schoongehouden middels een complex filtersysteem en chloortoevoeging. Natuurlijk wordt de waterkwaliteit door ons en de instanties streng gecontroleerd.

Het bad is heerlijk voor jong en oud. Heerlijk om in de ochtend even een rustig baantje te trekken of s ’middags even een bommetje te doen. Ook staan er diverse speelattributen in het zwembad en zijn er dames en heren toiletten plus een douche om af te spoelen aanwezig. Het zwembad is gedurende het zomerseizoen geopend van 09:00 tot 21:00 uur.