Animatie - starnbosch.nl
header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

Animatie

Tijdens de meivakantie , hemelvaart en pinksteren is er elke dag behalve de vrijdag een animatie-programma.

gezellig knutselen met het recreatieteamWe beginnen elke ochtend om 10 uur met swingen en zingen. Zodra het bekende muziekje wordt gestart hollen alle kinderen richting de recreatieruimte. Daarna is het tijd om te knutselen. Elke keer verzint het team een ander thema. Zo hangt er misschien wel s'middags een zelf geknutselde spin in de voortent.
De rest van de dag hebben we allerlei activiteiten zoals: bosspelletjes en speurtochten, natuurlijk knutselen, sport- en spelactiviteiten, levend stratego, handboogschieten, stokbroodjes bakken, kubb en mölkky, Dropin Hood, riddertoernooi, honkbal en voetbal.

Elke avond een succes, de Starnbosch Express. ga je ook mee naar Jim en Rikkie?Dan is het opeens bijna kwart voor zeven... Alle kinderen worden al wat nerveus.... moet ik echt me bord helemaal leeg eten? of mag ik al naar de halte toe? Naar de halte toe? Ja dit is een camping waar haltes zijn. En wel de haltes van de Starnbosch Express. Deze trein van karren, met soms nog wel eens een paar karretjes extra, trekt over de camping om alle kinderen, en sommige ouders die stiekem ook een rondje mee willen, netjes bij Jim en Rikkie te brengen. Campingbaas Robbin haalt elke avond de kinderen op over de camping en ja... hij kan het ook niet laten om af en toe een rondje extra te rijden. Rijd je ook mee naar het meeleeftheater?

Om 19.00 begint het meeleeftheater op het recreatieplein met Jim en Rikkie. Iedereen zingt en schreeuwt om het hardst mee om de verhalen die deze twee mee maken op camping Starnbosch. Jim kijk uit...… ik zie Rikkie net een emmer water boven op de rand van de deur zetten...….. 

Jim en Rikkie verzorgen elke avend het meeleeftheater

altijd gezellig stokbroodjes bakken boven het kampvuurIn de avond organiseren wij op en om de camping activiteiten zoals kubb, avondspel, quizen  of gezellig stokbroodjes bakken rond het kampvuur. Kortom voor ieder wat wils.

In de hoogseizoenweken organiseren wij in het restaurant op elke vrijdag de traditionele bingo waarbij jong en oud leuke prijzen kunnen winnen.

En is het een keertje slecht weer voor buitenactiviteiten. Dan hebben we altijd nog de recreatieruimte om iets leuks te doen of wijken we uit naar de minibioscoop. In onze mini bioscoop vertonen wij bij slecht weer overdag kinderfilms en vaak in de avond ook films voor ouderen.

Nieuw op camping Starnbosch is de natuurlijke aangelegde Pannakooi. Een voetbalveldje met twee doelen waarbij de bal niet zo makkelijk weg vliegt.