Nieuws - starnbosch.nl

Sluiting ons Sanitair noodzakelijk

toiletgebouw vanwege coronavirus geslotenHet coronavirus heeft sinds vandaag weer nieuwe gevolgen voor uw verblijf op camping Starnbosch.  Door de Veiligheidsregio IJsselland zijn vanmiddag nieuwe noodverordening vastgesteld. Onze sanitair ruimtes moeten wij helaas sluiten. Dit omdat in deze ruimtes de anderhalve meter afstand een probleem is en door dat de Veiligheidsregio niet een toestroom van toeristisch publiek wenselijk vindt in de regio.
Hierdoor kunnen wij onze gasten geen sanitaire voorzieningen bieden. Behalve de gasten die bij ons een privé sanitaire hebben geboekt. Aan de overige aanwezige gasten hebben wij deels de nog beschikbare privé sanitair units beschikbaar gesteld. Wanneer u gebruik kunt maken van eigen sanitair voorzieningen in uw caravan of tent, zoals uw cassettetoilet, porti porti of toiletemmer, bent u nog steeds van harte welkom op camping Starnbosch wanneer u wel de landelijke ingestelde regels respecteert van anderhalve meter ruimte tussen elkaar en geen groepsvorming.
helaas hebben we dit moeten invoeren. Maar ook camping Starnbosch werkt mee om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. Blijf gezond en let op elkaar!

Het Coronavirus en camping Starnbosch

Camping Starnbosch blijft open tijdens deze crisis. Wel hebben wij een aantal maatregelen genomen.
Zo is er nog meer aandacht voor de schoonmaak van veel bezochte plekken op de camping en hebben wij handgels en ontsmettingsmiddelen op diverse plaatsen neergezet. Ook de receptie en winkel blijft open. Zo kunt u nog steeds uw fiets huren om er op uit te gaan in de omgeving. Wel vragen wij u de noodzakelijke afstand te bewaren en de niet noodzakelijke sociale contacten zo min mogelijk te beperken.

Wij blijven de adviezen van de overheid nauwgezet volgen en nemen natuurlijk aanvullende maatregelen als hier om wordt gevraagd. Wij hopen dat u ondanks het coronavirus toch nog kunt genieten op camping Starnbosch. Wees welkom!

verplaatsbaar flexibel huisje "de Sleurhut"

Nieuw in de verhuur:

Een flexibel verplaatsbaar huisje de Sleurhut. Dit huisje kunt u huren op de plek die u wenst in overleg met de camping.

Het huisje is voorzien van twee slaapvertrekken. 1 met tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed. Het huisje is voorzien van een keukentje en stromend water(mits er een aansluiting is op de plaats). Het huisje is voorzien van kachel en goed geisoleerd en daardoor het hele jaar te huren. Het huisje is voorzien van beddengoed.

 

 

Lekker springen op Starnbosch

Voortaan kunnen jullie lekker springen op camping Starnbosch. Sinds vandaag heeft de camping een heuse air-mountain. U weet wel zo'n luchtkussen die in de grond zit. Komt u ook springen? wel graag de schoenen even uit.

ANWB geeft ons weer 4 sterren voor 2019

De ANWB heeft, mede dank zij de tevreden bezoekers bij ons, camping Starnbosch ook dit jaar weer vier sterren gegeven. Daar zijn wij natuurlijk weer reuze blij mee. En hopen dat u ook in het komende kampeerjaar weer net zo’n gezellige vakantie of gewoon een gezellig kampeerweekend bij ons komt vieren.

Wat is er verandert op de camping?
Een grote verbetering is de de weg op de camping die richting het bosgedeelte gaat is voorzien van bestrating. Dit heeft als voordeel dat er in droge periodes niet meer naar stof hoeft te worden gehapt voor de kampeerders die langs dit pad staan. Verder is de entree van de receptie en tevens kampwinkel voorzien van een ruimere bestrating.
Ook voor huur accommodaties zijn er 2 wijzigingen op de camping. Zo is de Populierenhut er bij gekomen voor 4 personen. Maar er staat een slaapbank bij in dus met 6 personen zou u er ook in kunnen verblijven.
De ander hut is het “Kraayennest” geworden. Dit is een boomhut waar je even een trap voor moet beklimmen maar dan heb je wel het prachtigste uitzicht over heel de camping. Deze hut is ook voorzien van een ruim balkon en is geschikt voor 4 personen (een tweepersoonsbed en een stapelbed).
U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen. En heeft u al de kampeer kriebels? Geen probleem want de camping is gewoon geopend. Net zo als ons verwarmde sanitair gebouw.

Camping Starnbosch zoekt het hogerop in de Boomhut

Camping Starnbosch zoekt het hogerop.

Aan de rand van de camping, tussen de bomen hebben wij een boomhut gebouwd. Deze boomhut ligt zo,n 5 meter boven het maaiveld en kijkt uit over de camping en de naastgelegen bossen.

De boomhut heeft 2 slaapkamers . 1 slaapkamer is voorzien van stapelbed met 2 bedden. De andere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een groot panorama-raam. Wanneer u s,ochtends wakker wordt en de gordijnen opent waant u zich midden in het bos.  De boomhut is voorzien van badkamer met toillet en douche. De boomhut heeft een ingericht kookeiland met koelkast.

Aan de campingkant bevindt zich een ruim terras met tuinset. Aan de achterkant bevindt zich een frans balkon waar u s,ochtends heerlijk rustig kunt zitten.

 

Hoofdprijs bij Bingo was een Harten 10!

De gasten die al eerder hun vakantie op camping Starnbosch doorbrachten weten het allemaal al…. Op vrijdagavond is er de bingo! Maar gisterenavond was het wel een hele aparte bingo. Nadat er een aantal rondes bingo was gespeeld, waar overigens weer zeer leuke prijzen te winnen waren, werd het publiek getrakteerd op een optreden van Harten 10. Dit Nederlandstalige duo, waarvan hun muziek veel te horen is op onder andere RadioNL, Had de zaal al snel op z’n kop. Met campingbaas Robbin voorop ging de polonaise al binnen een paar nummers door de zaal. Niet alleen de campinggasten waren getuige van dit heerlijke optreden. Nee ook de echte fans waren hun idolen achterna gereisd en namen ook gezellig plaats bij de bingo. En ook zij wisten al snel waar “de vitamine B12” voor stonden.
Harten 10, bestaande uit Martin en Tineke, zijn geen onbekenden op de camping. Ook zij hebben onze gezellige camping een aantal jaren geleden ontdekt en vermaken zich hier dan ook uitstekend. Martin vertelde nog volgend jaar weer terug te komen en dan hoopt hij te kunnen kamperen naast Henk Wijngaard.

Nieuwe virtuele tour te bekijken

Gasten die dit jaar op de camping zijn geweest hebben gezien dat er weer veel verandert is op het terrein. En zo blijven we continu verbeteringen aanbrengen op het terrein. Dus werd het weer eens tijd om onze virtuele tour aan te passen. Nu kunt u ook bijvoorbeeld lekker vanuit uw luie stoel een kijkje nemen in ons nieuwe groepshuis “De Jachthut” of in de andere verhuur accommodaties. Kijk u naar de nieuwe virtuele tour

Starnbosch express weer onderweg

He he.... We mogen weer! Camping baas Robbin stond al weken naast de Starnbosch express te wachten tot hij weer mocht vertrekken. En vanavond was het dan zover. Jim en Rikkie zijn vandaag namelijk aangekomen om alle kinderen weer te vermaken tijdens de mei vakantie.   Bekiijk hier de bij behorende foto's 

We gaan iets nieuws doen!

Al jaren is er op camping Starnbosch in Dalfsen het vader en zoon weekend en het stoere meiden weekend. En voor de laatst genoemde staat er dit jaar een verandering te wachten. We krijgen namelijk dit jaar nieuw het Vrienden en Familie Weekend.

De laatste jaren waren er tijdens onze weekenden vragen van mensen die niet zo in het programma paste en wij deze mensen dus teleur moesten stellen. Zoals bijvoorbeeld de vraag van een vader: “Ik  wil ook wel eens met mijn dochter komen”. Of de vraag “mogen opa en oma ook mee”. Dit alles hebben we nu opgelost. Tijdens het Vrienden en Familie Weekend is iedereen welkom. Opa en oma met de kleinkinderen, twee vriendinnen met hun zonen of gewoon u met de hele familie.

Het programma voor het Vrienden en Familie Weekend willen we zo indelen zodat er voor elk wat wils te doen is. Zo kan het zijn dat er op één tijdsstip meerder programma onderdelen beginnen. Iedereen kan dus een eigen keuze maken wat hij of zij wil gaan doen. Er wordt al druk gesleuteld aan leuke onderdelen voor het programma. Mensen die al eerder hebben deelgenomen aan een vader en zoon weekend of het stoere meiden weekend weten wat voor leuke sport, spel, entertainment en creatieve activiteiten wij in het programma proberen te verwerken.

Natuurlijk is het eten en een aantal consumpties ook bij het Vrienden en Familie Weekend inbegrepen. Zo verzorgen wij het eten op vrijdagavond bij uw aankomst, Hebben een gezellige barbecue op het programma staan voor zaterdag en tenslotte verzorgen wij een heerlijke lunch op zondag middag. Tijdens diverse programma onderdelen komen we nog langs met koffie en thee.

Het Vrienden en Familie Weekend zal plaats vinden van 8 t/m 10 juni 2018. Dat is het weekend na het Vader en Zoon Weekend. De kosten per deelnemer bedragen € 45,- voor het gehele weekend. Een kampeerplaats kost € 20,- zonder elektra en € 30,- met elektra. Heeft u geen kampeermiddelen? Geen probleem op de camping zijn voldoende huuraccommodaties aanwezig. En voor als u het heel gezellig hebt gehad hebben we nog het Vrienden en Familie Nageniet Weekend. Waarbij u tegen een zeer aantrekkelijk tarief nog een weekend langer kan nagenieten.

Voor Meer info en aanmelden kunt u terecht op de bij  behorende website www.vriendenenfamilieweekend.nl

Ook de inschrijving voor de 12e Vader en Zoon Weekend is geopend. Deze is van 1 tot en met 3 juni 2018. Meer info en aanmelden kan op www.vaderenzoonweekend.com