header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

prive sanitair units in de StentorAfgelopen week zijn we overspoeld met landelijke media vanwege ons idee met privé sanitair units. Campingbaas Robbin kon het niet over zijn hart krijgen om de al reeds aanwezige gasten weer naar huis te sturen. Want de veiligheidsregio IJsselland heeft bepaald dat nu tijdens de corona crisis de camping open mag blijven maar het zwembad, en nog belangrijker, de sanitair ruimtes gesloten moeten worden.

Hoe gaan de gasten die hun tent en caravan al geplaatst hebben nu naar de wc? Dat vroeg Robbin zich af. Op een aantal plaatsen zijn al privé sanitair units. Misschien kan ik er een paar maken die verplaatsbaar zijn. En zo geschiedde het. Robbin en de installateurs gingen snel aan de slag en al snel stond het eerste exemplaar in elkaar. Met een douche (met warm watervoorziening natuurlijk) en een toilet. Al snel volgden er meer met als gevolg weer een aantal blije campinggasten.
Na een stukje op Dalfsennet.nl die er lucht van kregen kwamen al snel de aanvragen van andere landelijke media bedrijven of ze langs mochten komen. U kunt hier hun filmpjes bekijken:

Als u informatie wilt of er nog een unit beschikbaar is kunt u het beste contact opnemen met de receptie van camping Starnbosch.