header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

ruime droge stalling voor uw caravan, vouwwagen, aanhanger of camperBent u op zoek naar stallingruimte voor uw caravan? Camping Starnbosch beschikt nu over een grote nieuwe stallingsruimte in Dalfsen. Hier hebben wij plaats voor minimaal 30 caravans. De stalling is in een afgesloten stenen gebouw waar uw waardevolle bezit veilig staat. De ruimte is voorzien van ruime toegangsdeuren zodat uw bezit makkelijk zonder schade naar binnen gereden kan worden. Behalve voor caravans kunt u hier ook terecht voor de stalling van uw vouwwagen, camper, boot, auto, oldtimer of aanhanger.

De kosten bedragen € 49,95 per strekkende meter. En dat is inclusief de dissel bij caravans, aanhangers en vouwwagens. Genoemde tarief is inclusief 1 keer halen en brengen. tarieven voor meerdere keren per jaar halen en brengen zijn in overleg mogelijk met de receptie.

 

Ook hebben wij boedelopslagunits te huur. De units zijn droog, vorstvrij, afsluitbaar. Ze zijn ongeveer 30m3 groot. wilt u informatie. Bel gerust de receptie van de camping voor informatie 0529-431571

uw kampeermiddel staat bij ons veilig en droog in de opslag caravanstalling camping Starnbosch