Overige verhuur - starnbosch.nl

Boot verhuur

Lekker bootje huren op de campingCamping Starnbosch heeft 2 boten in de verhuur. De boot kunt u met de trailer mee nemen en bij een trailerhelling in de omgeving te water laten. Er zijn vele plekken in de omgeving waar u dit kunt doen. het leukste is dit bij de trailerhelling in de jachthaven van Dalfsen. Op de vecht kunt u dan heerlijk rustig varen. Wat leuk is om mee te maken is dat links en rechts van Dalfsen een stuw in de vecht zitten zodat u dus gebruik moet maken van de handbediende sluizen. Deze Sluizen worden voor u bediend en het gebruik er van is kosteloos. De vecht is stroomopwaarts te bevaren tot Ommen en stroomafwaarts kunt u via Zwolle de rest van Nederland in.

De boten zijn voorzien van een benzine motor en kunnen zonder het bezit van een vaarbewijs gebruikt worden. Graag de verbruikte benzine weer aanvullen.
De boten hebben ruimte voor 12 personen en zijn per dag te huren voor € 85,-- (excl. verbruikte brandstof). Tevens vragen wij een borg van € 100,--. U kunt kosteloos gebruik maken van onze reddingsvesten.

Neem de picknick mand mee een leg de boot ergens heerlijk neer op het water. Informeer op de receptie naar alle mogelijkheden.

trailerhelling jachthaven Dalfsen voor lekker varen op de Overijsselsevecht

Wellness Starnbosch

camping Starnbosch heeft zijn eigen Wellness met Sauna, houtgestookte hottub en stortdoucheOp de camping kunt u gebruik maken van een heuse wellness. Op een afgesloten gedeelte geniet u heerlijk privé van de sauna, hottub, stortdouche, verwarmde relaxruimte met tv en het terras met relaxstoelen. De sauna en hottub zijn beiden houtgestookt en bieden voldoende ruimte voor meerdere personen. Na gebruik kunt u afkoelen op de relaxstoelen of onder een koude (het beste voor uw lichaam) of warme stortdouche. 

De wellness is te huren vanaf 3 uren.  
De kosten hiervoor zijn: 1e uur 25.00. Daarna 15.00 per uur. 
De hottube en sauna worden door ons gereinigd en gevuld en we stoken de kachels op.

Download hier de gebruikershandleiding voor Wellness Starnbosch

 

 Houtgestookte sauna, heerlijk ontspannen op de camping  de sauna kachel lekker warm opstoken met hout

Ook beschikken we over een mobiele hottub. Deze kunnen wij desgewenst bij uw caravan, huisje of tent plaatsen. U vult de hottub met water, stookt de kachel op en genieten maar.

mobiele hottub

U kunt bij ons een mobiele hottub huren, die zetten we dan bij u op de plaats. U kunt met maximaal 7 a 8 personen heerlijk genieten van een heet bad. 

informeer naar de mogelijkheden want niet alle plaatsen zijn geschikt om een hottub bij te plaatsen.

 

 

mobiele houtgestookte pizza oven

Wij verhuren een mobiele houtgestookte pizzaoven. Leuk om als groep zelf pizza's te beleggen en daarna te bakken in de houtgestookte oven. 

U kunt bij een goed heet gestookte oven 4 tot 6 pizza's in ongeveer 3 minuten afbakken. 

informeer naar de mogelijkheden.