Hoera, we rijden weer! - starnbosch.nl
header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

Hoera, we rijden weer!

De Starnbosch Express is weer onderwegDe zomervakantie 2020 is aangebroken. Dus kon de Starnbosch Express ook eindelijk weer op pad. En gelukkig mag het ook weer. Campingbaas Robbin stapt weer van zaterdag tot en met donderdag in de auto om alle kinderen na het avondeten weer op te halen voor het meeleeftheater. Zoals vanouds zijn er diverse opstaphaltes verdeeld over de camping. Aan de meerijdende ouders wel de vraag om de anderhalve meter regel wel in acht te nemen.
Ook het rekreatieteam is afgelopen zaterdag gestart met hun programma. Tot 25 augustus zorgen zij weer volop voor vermaak van alle leeftijdsklasse. Zo is er elke ochtend om 10:00 uur na de ochtendgymnastiek leuk knutselen. En verder op de dag kom je van alles tegen met leuke spelletjes, levend Stratego, vuur-water-spons spel, sportactiviteiten, speurtochten in het bos, stokbroodjes bakken, een film in de bioscoop en noem nog maar op.

 de Starnbosch Express gaat rond over de hele camping  rijden jullie vanavond ook mee naar het meeleeftheater  We vinden het reuze leuk