header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

sanitair unit aan de voorzijde van de camping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de camping bevinden zich 3 ruime sanitaire units. Aan de voorzijde van de camping, aan de achterkant bij de velden en in het bos gedeelte. De units voor en achter zijn ook nog eens verwarmd. Dus geen gebibber onder de douche en te gebruiken gedurende wat koudere maanden. twee gebouwen zijn het hele jaar geopend . Het bosgebouw gaat elke winter dicht. 

Elke unit is voorzien van dames en heren toiletten, douches en wastafels. Ook een kinderbadje of kinderdouche is aanwezig. Er is een afwas en handwas gelegenheid en tevens een warmwater tappunt.

Elke unit is ook voorzien van een chemisch toilet stortplaats, waar u toiletcassette of emmer, die voorzien zijn van toiletvloeistof,  geleegd en gespoeld kunnen worden.

Sep-card Op de camping wordt gebruik gemaakt van Sep-cards. Op deze kaarten wordt een tegoed gezet voor douchen en warmwatergebruik. Bij het gebruik van de Sep-card wordt er naargelang de duur van het gebruik een bedrag afgeschreven. U kunt dit zien in de display van de kaarthouder.

Let op dat u de kaart pas in de houder plaatst als u daadwerkelijk warm water gaat gebruiken. Anders blijft deze het bedrag op de kaart afschrijven.

Tijdens de openingstijden van de receptie kunt u de sep-card tussentijds opwaarderen. Bij vertrek krijgt u het bedrag wat nog op uw sep-card staat terug.

chemisch toilet voor het lgen van de toiletcassette  cep-card lerzer voor warm water gebruik

Verder zijn er op de camping diverse privé sanitaire units op comfort plus plaatsen en toiletten bij het zwembad.

Voor koud kraanwater zijn er diverse tappunten op de camping. Bij een comfortplaats is er een wateraansluiting op uw kampeerplaats.