ANWB geeft ons weer 4 sterren voor 2019 - starnbosch.nl
header1.png
header2.png
header3.png
header4.png
header5.png

ANWB geeft ons weer 4 sterren voor 2019

De ANWB heeft, mede dank zij de tevreden bezoekers bij ons, camping Starnbosch ook dit jaar weer vier sterren gegeven. Daar zijn wij natuurlijk weer reuze blij mee. En hopen dat u ook in het komende kampeerjaar weer net zo’n gezellige vakantie of gewoon een gezellig kampeerweekend bij ons komt vieren.

Wat is er verandert op de camping?
Een grote verbetering is de de weg op de camping die richting het bosgedeelte gaat is voorzien van bestrating. Dit heeft als voordeel dat er in droge periodes niet meer naar stof hoeft te worden gehapt voor de kampeerders die langs dit pad staan. Verder is de entree van de receptie en tevens kampwinkel voorzien van een ruimere bestrating.
Ook voor huur accommodaties zijn er 2 wijzigingen op de camping. Zo is de Populierenhut er bij gekomen voor 4 personen. Maar er staat een slaapbank bij in dus met 6 personen zou u er ook in kunnen verblijven.
De ander hut is het “Kraayennest” geworden. Dit is een boomhut waar je even een trap voor moet beklimmen maar dan heb je wel het prachtigste uitzicht over heel de camping. Deze hut is ook voorzien van een ruim balkon en is geschikt voor 4 personen (een tweepersoonsbed en een stapelbed).
U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen. En heeft u al de kampeer kriebels? Geen probleem want de camping is gewoon geopend. Net zo als ons verwarmde sanitair gebouw.